Vi på Aklero står under stadig tillväxt och söker nu en redovisningskonsult till Kindabygden.

Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje samt delaktighet. Vi är en flexibel arbetsplats där du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Aklero kommer du att arbeta med ett antal av våra kunder, som främst består av små och medelstora företag som verkar inom olika branscher och företagsformer. Det innebär att rollen som redovisningskonsult hos oss är varierande och du utvecklas ständigt i rollen.

Arbetsuppgifterna består bland annat av löpande redovisning, avstämningar inklusive rapportering till kund, upprättande av bokslut och årsredovisningar samt skatteberäkningar och inkomstdeklarationer.

Kundarbete är en viktig del av ditt arbete och kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av din vardag

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli, auktoriserad redovisningskonsult.

Personliga egenskaper
Som person beskrivs du som strukturerad med hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som noggrant, ansvarsfullt och systematiskt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men då du ingår i ett team trivs du att samarbeta och bidra med kompetens. Då rollen innefattar många olika kontaktytor ser vi att du som person är konsultativ och serviceinriktad.

Placeringsort:
Kisa/Rimforsa

Vad erbjuder företaget dig?
– Flexibla arbetstider
– Möjlighet till löpande kompetensutveckling
– Trevliga kollegor

Ansökan
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev till vår VD Linnéa Henrysson, linnea@aklero.se. Skicka gärna din ansökan snarast men senast 31 augusti 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!