Aklero Ekonomi fortsätter att expandera. Med anledning av detta söker vi dig som har en dokumenterad erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och deklarationer.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta som kundansvarig för ett antal av våra uppdrag. Som kundansvarig förväntas du kunna jobba såväl med löpande redovisning som bokslutsarbete, rapportering, deklarationer och rådgivning. Du har också stor möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbetssätt och våra kundrelationer tillsammans med företagsledningen.

Vi förväntar oss att du är självgående och kan arbeta självständigt mot kunder. Vårt arbetssätt är helt styrt av kundernas behov och önskemål varför vi arbetar både från våra egna kontor och ute hos kunderna. Vi kan erbjuda ett fritt och stimulerande arbetssätt där du får ta mycket eget ansvar.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Det är en merit om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har utbildning så att du kan bli auktoriserad inom några år. Som person är du utåtriktad och trivs med att ta egna initiativ och att arbeta under stort eget ansvar.

Maila din ansökan till info@aklero.se Vi vill ha Din ansökan senast 2015-08-15.

För mer information kontakta Henrik Karlsson, 013- 24 80 91, henrik@aklero.se eller Jan Persson, 0494 – 157 66 eller jan@aklero.se