Aklero Ekonomi AB fortsätter att expandera. Med anledning av detta söker vi nu efter nya medarbetare.


Erfaren redovisningskonsult

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och deklarationer. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att vara kundansvarig för ett antal av våra uppdrag. Där förväntas du kunna jobba såväl med löpande redovisning som bokslutsarbete, rapportering, deklarationer och rådgivning.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Det är en merit om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har utbildning så att du kan bli auktoriserad inom några år. Som person är du utåtriktad och trivs med att ta egna initiativ och att arbeta under stort eget ansvar.


Redovisningskonsult

Ett av våra större uppdrag växer ytterligare.

Vi söker därför även en redovisningskonsult som trivs med rutinuppgifter inom leverantörs- och kundreskontra samt löpande redovisning. Du skall tycka om kundkontakter och kunna hålla en hög servicenivå.

 

Maila din ansökan till info@aklero.se Vi vill ha Din ansökan senast 2017-09-15.

För mer information kontakta Henrik Karlsson, 013- 24 80 91, henrik@aklero.se eller Jan Persson, 0494 – 157 66 eller jan@aklero.se